About me

ENG

I have been a serial entrepreneur for over fifteen years and have been a shareholder in approximately 30 companies. I have witnessed expansions and dips in a variety of business sectors over the last few years. This period in my life has taught me a lot. The direct sales industry has made this possible. For me and many of my friends this industry has been a really  fun and at the same time challenging way to achieve automated income and financial freedom. The challenge part helps us grow to the person we need to be to be able to achieve our dreams. In this business we have a platform economy and proven system that we can use to build on without risks.

I believe happiness comes from being able to constantly grow into a better person in all areas. And contribution. My main contribution is Inspiring People all over the world to change their lives and go for their dreams. 

FIN

Olen toiminut sarjayrittäjänä yli viisitoista vuotta ja ollut osakkaana noin 20 yrityksessä. Olen ollut todistamassa nousuja ja laskuja useissa näissä eri alojen yrityksissä viimeisten vuosien aikana. Kaikista yrityksistäni suoramyynti on ollut nopein ja riskittömin tie, sekä minulle että monille ystävilleni – saavuttaa jatkuva, automatisoitu tulovirta ilman taloudellista riskiä.

CONTACT

mikko.jarrah(at)gmail.com

Lue lisää Mikosta (FIN)

Dubain-suomalainen Mikko on 38-vuotias yrittäjä. Mikko on uuden sukupolven monialayrittäjä, jonka menestys perustuu hyviin ihmissuhteisiin ja johtamistaitoihin.

Mikko kuvailee itseään tehokkaaksi tekijäksi, joka suunnittelee työnsä ja työskentelee suunnitelmansa. Hänelle on tärkeää olla paras siinä mitä tekee, ja siksi hän on alansa huippu. Mikko siis yksinkertaisesti työskentelee uutterasti saavuttaakseen tavoitteensa.

Mikko on luonteeltaan lämmin, avoin, edustava ja muuntautumiskykyinen. Tärkeää on luontevuus isoissakin ihmisjoukoissa ja erilaisissa tilanteissa. Mikko on esiintynyt 10 henkilön syväjohtamiskoulutuksista 2000 henkilön konfrensseihin.

Vaikka Mikkoa kuvaillaankin urakeskeisenä, hän on oppinut nauttimaan elämään ihmeellisyyksistä ja pienimmistä hetkistä. Ego ei ohjaa Mikkoa, ja siksi hän vakuuttaa ja motivoi omalla esimerkillään.

Mikko puhuu avoimeisti omista motivaatiotekijöistään, mutta jokaisen kuulijan on helposti mahdollista samaistua Mikkoon. Mikko peräänkuuluttaa selkeyttä ja yksinkertaisuutta (“keep it simple”).

“Nautin siitä, että voin olla myönteinen esimerkki muille. Haluan auttaa juuri Sinua yltämään nopeasti omiin tavoitteisiisi. Vaikka se jo kuulostaakin kliseeltä – asenne ratkaisee tiukimmassakin paikassa”, kertoo Mikko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: