Mikä on Plan B?

Onko tietotaito ja asenteesi suoramyyntialaa kohtaan viime vuosituhannelta?

Jos et tiennyt, niin suoramyynti on yksi maailman nopeimmin kasva-vista megatrendeistä.

Olen toiminut sarjayrittäjänä yli kymmenen vuotta ja ollut osakkaana noin 20 yrityksessä. Olen ollut todistamassa nousuja ja laskuja useissa näissä eri alojen yrityksissä viimeisten vuosien aikana. Kaikista yrityksistäni suoramyynti on ollut nopein ja riskittömin tie, sekä minulle että monille ystävilleni – saavuttaa jatkuva, automatisoitu tulovirta ilman taloudellista riskiä.

Olet ehkä kyllästynyt jatkuvaan oravanpyörään ja loputtomiin työtunteihin sidottuna toimistolle. Suoramyynti on ala siinä missä muutkin. Suoramyyntialalla voit edustaa nykyisin maailmanluokan tuotteita.

Minä ja perheeni arvostavat tuotteita, joita ovat olleet kehittämässä maailman parhaimmat asiantuntijat ja tiedemiehet. Arvostamme myös luomua ja fair trade -tuotteita. Puolisoni kanssa olemme hyvin kiinnostuneita ravinnosta ja hyvinvoinnista. Jos aihe kiinnostaa, niin seuraa matkaamme tämän blogin kautta Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Terveisin

Mikko Jarrah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s